dimarts, 30 de novembre del 2010

Vergonyós

Després de la gran exhibició que ens va oferir ahir el Futbol Club Barcelona de Pep Guardiola, que va vèncer 5 a 0 a l'etern rival, el Madrid de Mourinho, avui, el Comité de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol ha protagonitzat una altra exhibició, però d'incompetència.

Tothom té gravat encara a la retina la inacceptable actitud del jugador andalús del Reial Madrid Sergio Ramos, que empès per la impotència de no poder fer res contra el millor equip del món, va propiciar una patada molt violenta a l'astre argentí del Barça Leo Messi. Per si no fos poc, la cosa no es va quedar així, i quan el capità blaugrana, Carles Puyol, va anar a recriminar l'acció, l'estúpid de Sergio Ramos li va donar un cop a la cara i el va tirar a terra. I quan ja anava camí dels vestidors, un altre company de selecció, Xavi Hernández, va sortir de la banqueta per reclamar-li explicacions al madridista, i aquest també se'l va trure se sobre amb una empenta.

Doncs bé, la fantàstica demostració d'incompetència del Comité de Competició de la RFEF, va començar amb l'acta arbitral firmada per Iturralde, un àrbitre que pels madridistes afavoria el Barça, però que va demostrar que no és així. L'àrbitre del partit, només va apuntar a l'acta la patada de Sergio Ramos a Leo Messi, i va fer cas omís, tot i trobar-se a pocs metres de l'acció polèmica, a les agressions de l'andalús a Puyol i Xavi. Amb l'acta sobre la taula, Competició ha sancionat amb només un partit el jugador merengue, una decisió incomprensible i estúpida tenint en compte que les imatges deixen ben clares les agressions de Ramos als jugadors blaugranes. Així doncs, es una mostra d'autèntica incompetència que els "gefazos" de la Federació hagin decidit sancionar amb un sol partit el jugador blanc tot i les tres agressions que va protagonitzar contra jugadors del Barça, mentre que a Quique Sánchez-Flores, entrenador de l'Atlètic de Madrid, li han caigut dos partits per una picabaralla verbal amb el jugador de l'Espanyol Luis García. Tot plegat, penós.

ANTECEDENTS

La Federació espanyola podria aprendre d'altres federacions, que quan s'escau actuen d'ofici per sancionar accions antiesportives. Els últims casos s'han produït a Itàlia, i és que la federació del país transalpí va sancionar amb tres partits a Eto'o per un cop de cap que va propiciar a un jugador del Chievo, tot i que l'àrbitre no n'havia deixat constància a l'acta, i amb dos partits al jugador de la Juventus Krasick, que li han caigut dos partits per simular una caiguda dins de l'àrea.

Només demano una cosa, RFEF, posat les piles i apren dels altres països, que una altra vegada van per davant.

2 comentaris:

  1. y luego tenemos que aguantar que la caverna mediática merengue se harte a decir que nos favorecen... manda huevos!

    ResponElimina
  2. bua oriol! la claves!! xD sóc la galo!!
    bé a veure quina és la següent entrada interessant :)

    pd. ja no em trobaràs més als fgc fins febrer! Ara.. nomes tardes (L)!
    un petóoo!!

    ResponElimina