dimecres, 17 de novembre del 2010

Jocs electorals

La camapanya electoral ja ha començat oficialment. Els partits presenten els seus programes, els líders s'ataquen uns als altres, i el poble presencia expectant les evolucions abans de les eleccions. Un dels temes més destacats d'aquestes eleccions, a part de temes habituals com la independència o l'autonomia econòmica, és el de la immigració. Els partits es posicionen en un bàndol o un altre, alguns creuen que poden ser importants per a la recuperació econòmica, altres creuen que fins i tot se'ls hauria de deixar votar, i altres creuen que els il·legals no tenen cap dret a quedar-se en territori català.



Aquest és el cas del PPC, que amb Alícia Sánchez-Camacho al capdavant, defensa la repatriació dels immigrants sense papers als seus països d'origen. La veritat és que PPC i immigració són dos conceptes oposats. Prova d'això n'és la demanda que han presentat contra el líder del partit a Badalona, on se l'acusa de repartir propaganda fomentant l'odi cap als immigrants romanesos, titllant-los de violents i perillosos. Però tot i aquestes acusacions, fonamentades amb proves, les mateixes butlletes propagandístiques, la líder del PPC, Sánchez-Camacho, està protagonitzant una defensa aferrissada del seu company de partit, acompanyant-lo, fins i tot, al judici que es va celebrar fa unes setmanes. Aquest, malhauradament, no ha estat l'últim capítol on es relaciona immigració amb Partit Popular Català.



L'últim cas, un joc on la presidenta del PPC ha d'eliminar immigrants i independentistes llançant-los bombetes. El joc, que ha estat elaborat per voluntaris de les joventuts populars, es pot trobar a la pàgina web del partit, i ja ha despertat moltes crítiques entre els membres d'altres partits, que han demanat que es retiri immediatament el joc. Per la seva banda, Alícia Sánchez-Camacho ha afirmat que el joc no és cap atemptat contra els immigrants, i que només es tracta d'eliminar el problema de la immigració mitjançant "bones idees", d'aquí que s'utilitzin bombetes.



Aquesta, doncs, és l'última polèmica on s'ha vist involucrat el PPC d'Alícia Sánchez-Camacho, que continua tirant pilotes fora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada