dilluns, 28 de febrer del 2011

Les seccions del Barça se'n van de copes (II)

Si fa unes setmanes parlàvem de les victòries de les seccions de futbol i sala i de bàsquet del Barça a la Copa d’Espanya i la Copa del Rei, respectivament, aquesta setmana hem de parlar d’un nou èxit de les seccions blaugranes. Aquesta vegada ha estat el torn de l’hoquei patins, que de la mà del tècnic Ferran Pujalte, ha aconseguit alçar aquest passat diumenge una nova Copa del Rei.

La veritat és que els jugadors blaugranes no arribaven amb totes les opcions al campionat. No travessen un bon moment al campionat nacional (estan a 10 punts del líder), i en les jornades anteriors a la Copa no havien aconseguit resultats positius. Cal destacar que dels vuit participants a la Copa del Rei, set d’ells han sigut equips catalans (Barça, Reus, Blanes, Vilanova, Vendrell, Vic i Noia). L’únic equip no català ha estat el Liceo gallec. El conjunt de Ferran Pujalte, liderat al camp per un excel•lent “Beto” Barragan, va aconseguir anar passant de ronda, eliminant primer al Vilanova (6-1) i després al Liceo (4-1) per plantar-se a la final que hauria de disputar contra el Reus (que havia eliminat al Noia en quarts de final, i Vic en semifinals).

La final va estar força disputada, i de fet, gaire bé tot el partit va estar igualada. Primer es va avançar el Barça mitjançant un gol d’Ordeig. El Reus però, va aconseguir empatar ràpidament amb un gol de Raúl Marin. Després del descans van arribar la resta de gols, primer va ser el Barça que es va avançar de nou en el marcador gràcies a un gol de Barragan, tot i que de nou Raúl Marin no tardaria gaire en tornar a posar el marcador en taules (2-2). A partir d’aquí, però, es va començar a erigir com a protagonista del partit el que acabaria sent MVP de la final Aitor Egurrola, porter del Barça. El meta blaugrana va anar enllaçant una sèrie de magnífiques aturades que van donar ànims als seus companys. Primer va ser Marc Torra qui tornava a avançar el Barça, i finalment, David Páez va firmar el definitiu 4-2 a favor dels homes de Ferran Pujalte. D’aquesta manera, doncs, els blaugranes van aconseguir alçar la seva divuitena Copa del Rei.

HOMENATGE AL PALAU

Mentre els homes de Ferran Pujalte aconseguien alçar el trofeu ed campions de Copa del Rei a Blanes, al Palau Blaugrana es realitzava un merescudíssim homenatge a un dels homes més importants, sinó el més important, de l’handbol blaugrana, David Barrufet.

L’exporter del Barça, que es va retirar al final de la temporada passada, va rebre el passat diumenge un homenatge en honor a la seva immensa carrera. Després de totes les temporades defensant la porteria blaugrana i d’haver aconseguit 71 títols (entre club i selecció), al gran “Barru” se li va retirar la seva mítica samarreta groga de porter amb el número 16 a l’esquena. A l’homenatge hi van assistir tots els excopmanys de David Barrufet al llarg de les seves temporades a Can Barça, i els capitans de les diferents seccions del club li van fer entrega dels seus braçalets de capità. L’homenatge a en Barrufet es va completar amb una gran victòria del Barça sobre el Chambery en partit de Champions (38-23).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada